Anmälan

 1. epilogenTa kontakt med arrangörerna (ioppendager [at] gmail.com) och kom överens om vilken roll du ska spela. När vi kommit överens om vilken av huvudgrupperna du ska tillhöra kommer du vid behov att få ytterligare information för att skapa rollen. En intresseanmälan via mail bör innehålla: Ett kortfattat rollförslag; ev grupp; ev gruppledare; ditt eget namn.
 2. Om du använder Facebook, gå med i Thule-kampanjens facebookgrupp.
 3. Fyll i anmälningsformuläret .
 4. När vi godkänt din anmälan får du en bekräftelse via e-post.
 5. När du fått din anmälan bekräftad betalar du in deltagaravgiften. Vi tillämpar en solidarisk betalningsmodell som innebär att man betalar efter vad man anser sig ha råd med, en modell vi använt sedan Draksådd 2013 och som fungerade väl. För I öppen dager kan du välja att betala, 250:-, 300:- eller 350:-. Observera att deltagaravgiften inbegriper mat. Om du tänkt delta på epilogen på söndagen går det bra att betala den ihop med deltagaravgiften, lägg då på ytterligare 100:- Pengarna sätts in på Thule-kampanjens bankkonto:
  • Bank: Swedbank
  • Clearingnummer: 8327-9
  • Kontonummer: 914 058 444-3
 6. Betalningen bekräftas också via e-post.
 7. När vi fått både anmälningsformuläret och deltagaravgiften räknas du som anmäld och är garanterad en plats på lajvet, inte förr. Detta ska ske senast tisdag 3  december.
 8. Det kommer också att komma upp ett formulär för mer detaljerad rollbeskrivning och spelönskemål. Till anmälda deltagare kommer ett utskick att skickas via mail när det är klart.

 

Arkiv