Här finns en översikt över vilka roller och grupper vi särskilt söker spelare till nu. Observera att underrubrikerna också är länkar till sidan för gruppen ifråga.
Senast uppdaterad: 2018-01-19

 

Observera!

Som det ser ut just nu är lajvet delvis fullsatt. Vi har därför tillfälligt stopp på alla nya roller utom de som beskrivs under Tillgängliga nedan. Du som redan har en godkänd rollidé är fortfarande godkänd men vi vill att du anmäler dig snarast så att vi vet. Om du varit intresseanmäld och bestämt dig för att inte delta vill vi också att du meddelar det så snart som möjligt.

 

Tillgängliga roller

 

De Furstliga

Legionärer och auxiliaofficer

Till den Furstliga B-styrkan som kommer att medverka under akt 2, dvs lördag dag, skulle vi behöva lite förstärkning av olika slag. Det kan gälla både soldater, spejare och magiska roller – se länken i rubriken!

Ni som bara deltar i akt 2 betalar bara en frivillig – och i så fall sänkt – deltagaravgift, plus självkostnadspris om ni vill ha mat (i så fall behöver man dock anmäla sig kvickt så vi kan planera in det).

Se länken ovan för roller. Mer om B-styrkan kan man också läsa här.

 

Solstammarnas utsända

Här har vi plats för ytterligare någon shaman och/eller följeslagare.

 

Partisaner från Högmark

Vi kan också ha plats för någon mer av de partisaner från Högmark som är den allierade expeditionens lokala kontakter och vägvisare.

 

Specialare

Vi kan också tänkas ha plats för någon eller några till som spelar oknytt eller andra udda element i akt 2. Detta kan eventuellt kombineras med någon annan roll.

 

Fullsatta grupper och roller

För ögonblicket är alla andra roller och grupper tillfälligt fullsatta. Det är troligt att det ändras när vi fått mer fullständig klarhet i vilka av de nuvarande intresseanmälda som faktiskt kommer.