bjark_elisDen margholiska motståndsrörelsen mot Fursten, Drakfåglarna, har som sagt nyligen gjort en stor räd mot trakten kring huvudstaden Griftedal förstärkta med soldater från de allierade rikena (Furstens fiender). Några spridda grupper av dem rör sig fortfarande på Furstligt territorium, däribland en grupp som har ett uppdrag att utföra i närheten av Hammargården och Gravberget.

Den här gruppen har karaktär av en B-styrka; den kommer (förstås) att hålla till ute i skogen och troligen bara vara i spel under lördagen. Uppdraget kommer att innebära en del smygande och manövrerande, och naturligtvis en risk för strid mot de Furstliga soldaterna.

Samordnare för Drakfågelgruppen är Camilla Mörn.

 

Drakfåglar undercover

Förutom de fredlösa Drakfåglarna och allierade i skogen kan det också finnas motståndssympatisörer och rentav aktiva motståndskämpar bland de ”vanliga” rollerna på lajvet.  Dessa kan finnas i olika grupper; mest troliga kanske bland gårdsfolk och bybor men man kan också tänka sig enstaka hemliga infiltratörer eller avhoppare i andra grupper. Hör av dig om du är intresserad av något sådant!