Här finns en översikt över vilka roller och grupper vi särskilt söker spelare till nu. Observera att underrubrikerna också är länkar till sidan för gruppen ifråga.
Senast uppdaterad: 2016-12-07

 

Observera!

Som det ser ut just nu är lajvet i det närmaste fullsatt. Vi har därför tillfälligt stopp på alla nya roller utom de som beskrivs under Tillgängliga nedan. Du som redan har en godkänd rollidé är fortfarande godkänd men vi vill att du anmäler dig snarast så att vi vet. Om du varit intresseanmäld och bestämt dig för att inte delta vill vi också att du meddelar det så snart som möjligt.

 

Tillgängliga roller

gaddHuset Gadd

Här söker vi först och främst:

  • Tjänstefolk enligt nedan.
  • Ett par följesknektar, dvs några ur det lilla väpnade följe familjen håller för sin egen säkerhet och att hålla ordning på sina ägor. Se vidare Soldater.

 

 

toraTvärgrupp: köks- och husfolk

Först och främst behöver vi lite mer tjänstefolk! Vi behöver knyta in en handfull roller och spelare som hjälper till med fr a kökshandräckning. (Inget hindrar förstås att de har andra inlajvfunktioner också men vi behöver en kärna av spelare som ser sig som ”arbetsroller”.) Eftersom de utför ett riktigt arbete en del av tiden deltar de förstås också till nedsatt avgift. De här rollerna kan höra antingen till familjen Gadds resande hushåll eller till Hammargården.

Tvärgrupp: Soldater

Den här gruppen, som omfattar både soldaterna som inkvarterats på Hammargården och andra Furstetrogna soldater, samordnas av Emma Walett och Robert Östberg. Här kan vi ha plats för ett par legionärer till.

legionarer_ds_1600

 

Drakfåglar och allierade

Till den här gruppen – ”fienden i skogen” – har vi plats för ytterligare ett par fredlösa margholiska motståndskämpar och/eller allierade soldater och spejare.

Observera att den här gruppen troligen bara kommer att vara i spel över lördagen.

lin_sneaky2

 

Dagsroller och kortare inpass

Det finns utrymme för roller från andra grupperingar om du bara är med en kortare eller längre tid över lördagen. Hör av dig om du är intresserad av något sådant.

 

Fullsatta grupper och roller

För ögonblicket är alla andra roller och grupper tillfälligt fullsatta. Det är troligt att det ändras när vi fått mer fullständig klarhet i vilka av de nuvarande intresseanmälda som faktiskt kommer.