Frontsidan och djupsidan

Från och med nu finns det inte en utan två hemsidor för Thule-kampanjen. Tanken är att de ska fylla kompletterande behov.

Den nya sidan kallar vi frontsidan. Den ska först och främst tjänstgöra som kampanjens ”skyltfönster”. Här finns framför allt introduktionsmaterial och aktuella texter och bilder, men också kortare översiktliga texter om det mesta i kampanjen. Via frontsidan kan en ny deltagare skapa sig en hyfsad överblick över kampanjen utan att förlora sig alltför djupt i detaljer.

Men ibland är det djup och detaljer man vill ha, och för det ändamålet har vi djupsidan, som för närvarande är identisk med den gamla Thule-hemsidan. Den utgör ett så komplett arkiv som möjligt över fiktionen, världen och kampanjens drygt 20-åriga historia. Här hittar du till exempel alla världstexter, dokumentation och fotogallerier från alla tidigare lajv, noveller och inlajvtexter, nyhetsbrev om händelseutvecklingen, etc. Det här materialet kommer successivt att omvandlas till ett wikiformat, men det kommer att ta ett tag och under tiden får som sagt den gamla hemsidan tjäna som arkiv.

Frontsidan

För mer fördjupande information (och det finns mycket) än vad som får plats på den här frontsidan hänvisar vi till den gamla Thule-hemsidan eller, som vi nu kallar den, djupsidan. Materialet på den kommer successivt att omvandlas till ett wikiformat men det kommer att ta ett tag, så under tiden får den gamla hemsidan tjänstgöra som arkiv. Här hittar du till exempel alla världstexter, dokumentation och fotogallerier från alla tidigare lajv, noveller och inlajvtexter, tillverkningstips, etc.

Djupsidan (Thule-kampanjens gamla hemsida)

Sök på djupsidan

Kommande evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Arkiv