Nästa sommar hoppas vi kunna göra ett äventyrligt utomhuslajv som kommer att flytta flera av såväl de episka trådarna som mer småskaliga öden framåt. Det kommer troligen att utspelas någonstans i Högmark. Mer information om detta kommer framöver.

Men mer omedelbart: i januari, närmare bestämt den 13-15 (vecka 2) på scoutstugan Ekbacken utanför Uppsala, är det dags för ett vinterlajv i Furstendömet Margholien: Gravberget.

Lajvet utspelas kort tid efter Okuvade (det har alltså inte gått ett år emellan utan tiden har ”stått stilla”). I efterdyningarna av Drakfåglarnas djärva räd mot Griftedal, Furstens huvudstad, samlas diverse högt och lågt uppsatta gäster hos den Furstetrogna familjen Gadd för att sällskapa, smida nya ränker och undersöka de märkliga fynd som nyligen gjorts i en övergiven gruva på markerna.

Förtryck och motstånd, politik och maktkamp, vardag och fest (mat av Anne!), gruvskrock och magiska mysterier. Läs mer här:

Gravberget

flykt_hogmark